Jobba hos oss

Vi letar alltid efter kunniga och engagerade medarbetare. 

INTRESSERAD?

Har du erfarenhet som diamantborrare? Skicka oss gärna ett mail med CV och personligt brev.

Vårt fokus är kund, medarbetare och säkerhet.

Vi strävar efter att alltid leverera kundnytta, ha en ständig dialog med kund och vara en professionell, självklar partner. Med modern utrustning och engagerade, medvetna medarbetare med rätt kompetens ska vi vara branschledande och driva branschen framåt.  

Viktiga framgångsfaktorer för oss är engagerade medarbetare som är delaktiga, har en vilja att lära och en vilja att ta ansvar. Vi vill främja en god hälsa hos våra medarbetare och skapa bra förutsättningar för balans mellan yrkes- och privatliv.  

Som medarbetare möter man kunder och arbetskamrater med olika bakgrund, i olika sammanhang och oavsett vad man jobbar med är alla delaktiga i att Protek Norr upplevs som professionell, engagerad och innovativ.  

Vår arbetsplats

Vi erbjuder en arbetsplats med fokus på våra medarbetares hälsa, säkerhet och arbetsmiljö. 

Hos oss får du möjligheten att utvecklas och öka din kompetens och vi tror på frihet under ansvar. Därför vi har ett öppet förhållningssätt till nya möjligheter, metoder och tekniker. Vi vill genom en tydlig och god kommunikation skapa ett förtroende för varandra, där alla ska våga ta plats och göra sig hörda.

Det är viktigt för oss att alla medarbetare behandlas lika, det vill säga att de har likvärdiga möjligheter, rättigheter och skyldigheter. Vi tror på att olikheter främjar nytänkande och strävar efter att öka mångfalden på våra arbetsplatser.

Vår arbetsplats strävar efter att vara med och bidra till samhälle och kommun, genom olika typer av samverkan med lokala aktörer 

Just nu söker vi:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.  LÄS MER